ADANA / YÜREĞİR - Şehit Abdullah Aydın Emer Anadolu Lisesi

Nis

12. sınıf öğrencilerimizle Çukurova Üniversitesi Tanıtım ve Kariyer Günleri'ne katıldık. Tanıtım günlerinin, öğrencilerimizin meslek seçimine katkı sağladığına inanıyoruz ve Çukurova Üniversitesine teşekkür ediyoruz.

Nis

30 Nisan 2024 Salı günü 09.00/18.00 saatleri arasında İstasyon Meydanı'nda Adana Valiliğimizin desteğiyle kan bağışı kampanyası yürütülecektir. 1 kan 3 can. Tüm Adana'yı bekliyoruz. Sen olmadan eksik kalır. Sensiz olmaz.

Mrt

Okulumuzda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Yüreğir Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından kadınlara el sanatları, ev tekstil ürünleri, mutfak tekstil ürünleri biçki dikiş teknikleri milli eğitim belgeli kurslar verilmektedir. Kadınların mesleki alanda yetiştirilmesi ve aile bütçelerine katkı sağlanması usta öğreticiler tarafından yapılmakta olup kurslara katılmak isteyen tüm kadınlar ücretsiz kayıt yaptırabilir.

Kas

TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN KURUCUSU VE İLK CUMHURBAŞKANI GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü RAHMETLE,MİNNETLE,SAYGIYLA VE DUA İLE ANIYORUZ.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünü öğretmen ve öğrencilerimizle coşkuyla kutladık

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında okulumuzda yapılan etkinlikler biri olan 100. Yıl Cumhuriyet Satranç Turnuvası bugün başladı.

Ekm

Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat ÇELİK, İstiklal Marşımızı okulumuzda okuyarak öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya geldi. Milli Eğitim Müdürümüz Murat ÇELİK'e teşekkür ediyoruz.

Ekm

Hayvanları Korumak; İnsanların hayvanlara iyi davranmalarını ve onların daha iyi koşullarda beslenmelerini ve barınmalarını sağlamaktır.

1822 yılında hayvanların yaşam ve haklarının korunması adına İngiltere’de bir araya gelen hayvan severler Hayvanları Koruma Birliği’ni kurarlar. Bunun ardından aynı amacı taşıyan diğer kuruluşlar da Lahey’de birleşerek Dünya Hayvanları Koruma Federasyonu’nu oluştururlar. İlk kez 1931 yılında toplanan bu kuruluş da 4 Ekim’i Hayvanları Koruma Günü ilan ederler.

Haz

"My e-Story" KA229 Erasmus+ Projemizin son hareketliliği olan Portekiz/Porto Öğretmen Hareketliliği 08-14 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleşmiştir.

Mrt

"My e-Story" KA229 Erasmus + Projemizin Balvi/Letonya Hareketliliği 03-09 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleşmiştir.

Mrt

Innovative Approaches in the 21st Century adlı KA229 Erasmus+ projemizin öğretmen eğitimi hareketliliği 19-25 Şubat 2023 tarihleri arasında Prag'da gerçekleşti.

Mesleki eğitim nedir?

Halk oyunları kursumuz açıldı.

Haz

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Erasmus+ Akreditasyon projesi kapsamında Prag gezimizi gerçekleştirdik.

TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK